Panduan Designer Padu

Perhatian kepada designer yang nak berjaya dalam industri rekaan grafik

Bagaimana cara untuk hasilkan design yang dikagumi klien dan boss

Photo by Sebastian Herrmann

Anda ada masalah ini?


Kami percaya bahawa produk ini akan membantu anda yang ada masalah: 

Stuck dan sudah tak suka dengan dunia design

Level kepakaran design masih di takuk sama walaupun dah belajar lama

Ilmu tak dapat disampaikan dengan betul menggunakan poster

Stress sebab tak boleh happy kan boss dengan design yang menjaga imej syarikat

Design tak memukau dan x dapat nak tarik sales yang banyak untuk bisnes

Struggle dengan slide presentation yang biasa-biasa dan cliche je

Photo by Tim Gouw

Kesannya...


Bayangkan semua masalah ini masih lagi membelenggu anda hingga ke hari ini..

Anda akan hilang kepakaran dalam design…

Ramai akan tersalah faham akan mesej yang dibawa dalam poster…

Akan dipandang remeh oleh rakan-rakan designer yang lain…

Imej syarikat akan pudar dan semakin tenggelam di dalam industri… 

Bisnes anda akan kekal pada level yang sama…

Kami faham dan kami betul-betul nak membantu anda…

Sebab itu kami nak memperkenalkan...

Panduan Designer Padu

Panduan Designer Padu

Pakej ebook panduan yang wajib dimiliki oleh designer yang nak betul-betul mahir dalam bidang grafik

Apa yang ada dalam pakej panduan ini?

Panduan Designer Padu ini terdiri daripada 3 ebook utama yang saling melengkapi antara satu sama lain

Ebook Rahsia Ilmu untuk Kuasai Design (RM49)

Dalam ebook ini saya terangkan ilmu yang anda perlu kuasai sebagai pereka grafik supaya anda dapat belajar dengan lancar. 

Ebook Konsep Design Ramai Salah Faham (RM49)

Saya kumpulkan pelbagai salah faham yang seringkali berlaku dalam kalangan designer baru untuk mengelakkan anda terjebak dengan salah faham ini.

Ebook Langkah Menjadi Bakal Designer Power (RM49)

Ebook ini akan membawa tahap design anda ke arah yang lebih baik dan meningkatkan perhatian orang ramai terhadap design anda!

Siapa saya?

Izinkan saya perkenalkan diri secara ringkas dulu

Nama saya Adham Rafiq dan saya berpengalaman dalam bidang graphic design sejak 2017. 

Sepanjang 5 tahun saya jadi freelance graphic designer, saya dapat tahu cara buat design dengan cara yang betul dan efisien. Skill apa yang perlu kuasai dulu, macam mana nak buat poster jadi lawa, dan sebagainya. 

Saya juga telah berjaya kendalikan sebanyak 8 kelas design sejak awal tahun ini dan ramai yang berpuas hati.

Testimoni

Apa kata mereka yang pernah belajar dengan kami?

"Terbaik...mmg zero knowledge pasal editing pun blh paham"

"Penyampaian yang baik, menjadi lebih yakin dengan design yang lebih baik."

"Sangat berpuas hati, penerangan sangat jelas dan mudah faham+ad tutorial."

"menarik. ilmu tentang prinsip & proses design itu sangat bagus. terima kasih sebab masukkan sekali dalam silibus."

Bukan itu sahaja, kami pun ada sediakan pelbagai BONUS PERCUMA khas untuk anda! 

Bonus 1: List website stock (bernilai RM20)

Senarai website yang menyediakan pelbagai jenis bahan grafik yang menarik untuk digunakan dalam design.

Bonus 2: Cara design guna template (bernilai RM25)

Panduan lengkap dalam menghasilkan design menggunakan template sedia ada yang akan menjimatkan masa dan tenaga anda.

Bonus 3: Checklist poster berkesan (bernilai RM25)

Senarai 10 ciri-ciri poster yang berkesan untuk anda semak setelah siap menghasilkan poster supaya mesej dapat disampaikan dengan betul dan jelas.  

BERAPA HARGA PANDUAN INI?

Hanya RM217 RM47 sahaja!

Jaminan pulangan wang 30 hari

Boleh diakses bila-bila masa

PDF disediakan

Erm…ada lagi ke panduan yang lebih advanced?

Semestinya ada!

Kami ada menyediakan rakaman video bagi yang berminat untuk:

Meningkatkan penguasaan Canva dalam menghasilkan pelbagai grafik

Ingin berada di tahap yang lebih tinggi daripada pengguna Canva yang biasa-biasa

Menambahbaik Social Media bisnes anda dengan design poster guna Canva

Menghasilkan dan mereka cipta produk digital anda sendiri dengan Canva sahaja

Rakaman Video Canva 4 Business + nota (RM97)

Belajar design poster bisnes guna Canva

Rakaman Video Canva 4 Ebook + nota (RM97)

Belajar design ebook guna Canva

Rakaman Video Canva 4 Website + nota (RM97)

Belajar design website guna Canva

Moneyback guarantee

Jika anda tidak mendapati apa-apa ilmu baharu dan hasil dalam masa 30 hari, dengan syarat telah memahami serta mengamalkan segala ilmu yang diberikan, duit anda akan di refund sebanyak 100%

Tawaran ini terhad kepada 30 pembeli terawal sahaja!

Dapatkan sekarang sebelum terlambat

Designer

Panduan Designer Padu

3 ebook + bonus

RM47 RM217

  • Ebook Rahsia Ilmu untuk Kuasai Design (RM49)
  • Ebook Konsep Design Ramai Salah Faham (RM49)
  • Ebook Langkah Menjadi Bakal Designer Power (RM49)
  • Bonus 1: List website stock (RM20)
  • Bonus 2: Cara design guna template (RM25)
  • Bonus 3: Checklist poster berkesan (RM25)
  • Rakaman Bengkel Canva 4 Business (RM97)
  • Rakaman Bengkel Canva 4 Ebook (RM97)
  • Rakaman Bengkel Canva 4 Website (RM97)
  • Bonus: Rakaman Video Tutorial 10 Canva Tricks (RM49)
Designer

Panduan Designer Padu + Panduan Advanced Canva

3 ebook + 3 rakaman + bonus

RM84 RM557

  • Ebook Rahsia Ilmu untuk Kuasai Design (RM49)
  • Ebook Konsep Design Ramai Salah Faham (RM49)
  • Ebook Langkah Menjadi Bakal Designer Power (RM49)
  • Bonus 1: List website stock (RM20)
  • Bonus 2: Cara design guna template (RM25)
  • Bonus 3: Checklist poster berkesan (RM25)
  • Rakaman Bengkel Canva 4 Business (RM97)
  • Rakaman Bengkel Canva 4 Ebook (RM97)
  • Rakaman Bengkel Canva 4 Website (RM97)
  • Bonus: Rakaman Video Tutorial 10 Canva Tricks (RM49)

FAQ

Senarai persoalan di minda anda yang kami mampu leraikan

Dlance Digital adalah startup yang bermatlamat untuk membawa marketing alaf baharu dengan menggabungkan kreativiti bagi menghasilkan hasil yang berkualiti. Lain sifu lain caranya, pendekatan kami adalah input yang penuh ilmiah, teknikal dan berdasarkan kajian mendalam.
Cuba dulu baru tahu hehe. Jaminan pulangan wang sebanyak 100% sekiranya hasil tidak seperti yang anda harapkan.

Kebanyakannya teori ditambah sedikit teknikal. Jadi, perlunya tindakan daripada pembaca untuk meneliti apa teknik yang berkesan untuk diri.

Cukup je. Tapi kami cadangkan untuk anda ambil video sekali sekiranya anda seorang yang visual dan auditori, maksudnya memerlukan pemerhatian melalui penglihatan dan juga pendengaran.

Boleh sangat. Tak cuba, sampai bila kita takkan tahu potensi kita. Semua orang bermula dari belajar hehe.

Sekarang adalah masanya hehe. Orang putih kata, "sometimes later become never" haa begitu.

Post Script (P.S.)

Kami nak ingatkan bahawa stok adalah terhad! Kami hanya buka peluang ini kepada yang betul-betul nak belajar sahaja! Dapatkan sebelum stok habis dan anda terlepas!.